Menu

Konepajapalvelut käytössäsi

Ammattitaitoinen ja monipuolinen tilauskonepaja.
Erikoisosaamistamme on ruostumattoman teräksen ja alumiinin käsittely.

Kaarna -taideteos

Asensimme syyskuussa 2021 Pudasjärven Hyvän Olon keskuksen pihaan Kaarna -taideteoksen. Teoksen suunnittelun on tehnyt taiteilija-arkkitehtipari Viliina Koivisto ja Mark Dixon NEON -suunnittelutoimistosta Iso-Britanniasta. Teoksen on valmistanut Koillispaja Oy.

Teos on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se yli 10 m pitkä, toista metriä leveä ja n. 1,4 m korkea. Painoa teokselle kertyi n 1000 kg. Oheisella videolla näet Kaarnan matkan pajalta Hyvän olon keskuksen pihalle.

Miten voimme palvella?

Polun pollarit-Iso-syote

Portaat, kaiteet, kulkutasot

Tarvitsetko mittatilauksena portaita, kaiteita tai erilaisia kulkutasoja? Olemme toimittaneet useita, erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia yksittäisiä tuotteita ja kokonaisuuksia asiakkaillemme ympäri Suomen. Navetoista hotelleihin ja yksityisasunnoista kerrostaloihin.

Ranskalaiset parvekekaiteet

Metallituotteet rakennuskohteisiin

Valmistamme monipuolisia metallituotteita rakennuskohteisiin – sekä uudisrakennuksiin että korjauskohteisiin. Kaiteet, portit, aidat. Ilmastointi – ja muun talotekniikan verhoilukehät. Huolto- ja hoitotasot. Kevyet katokset. Julkisiin kohteisiin ja teollisuuteen.

Palvelut teollisuudelle

Laitteistojen suojahäkit, putkistot ja putkiston osat, kuljetinosat ja vaunut. Hoito- ja huoltotasot, tuotannon apuvälineet.
Onko sinulla erityistarpeita, joihin ei löydy valmiita ratkaisuja? Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Hitsaustyöt Koillispajalla

Hitsaustyöt

Pätevöityneet hitsaajamme suorittavat kappaleiden liitoshitsaukset ja korjaushitsaukset. Teemme hitsaustöitä myös asiakaskohteissa. Hitsattavat materiaalit teräs, ruostumaton ja haponkestävä teräs sekä alumiini. Hitsausmenetelmät Tig (ruostumaton ja haponkestävä teräs, alumiini), Mig/Mag ja puikko.

Meidän arvomme

Asiakaslähtöisyys

Toiminnassamme lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista. Haemme yhdessä asiakkaan kanssa hänelle parhaiten soveltuvan kestävän ja laadukkaan ratkaisun konepajamme palveluista.

INNOVATIIVISUUS

Pitkäaikaisen, monipuolisen kokemuksen yhdistäminen uusiin, asiakastarpeesta syntyneisiin tuoteideoihin on yksi vahvuuksistamme. Käytännönläheisiin haasteisiin liittyvät innovatiiviset oivallukset ovat tärkeä osa ongelmaratkaisukykyämme.

Korkea laatu

Panostamme osaamiseemme ja työmenetelmiemme kehittämiseen. Pidämme huolen, että asiakastöissämme käytämme tarpeeseen soveltuvia laadukkaita materiaaleja ja ratkaisuja.

vastuullisuus

Panostamme toimintamme kehittämiseen. Haluamme olla vastuullinen toimija omalla alallamme ja tarjota myös mahdollisuuksia kumppaneillemme. Huomioimme toimintamme vaikutukset ympäristöömme.

Tietoa Koillispaja Oy:sta

Olemme v. 2009 perustettu yksityinen konepaja, joka toimii Pudasjärvellä. Vuosien saatossa olemme toimittaneet erilaisia alumiinista ja ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuja mittatilaustuotteita asiakkaille ympäri Suomen. Olemme valmistaneet tilaustöitä erilaisista pienistä metallisista kiinnikkeistä aina valtaviin monimetrisiin erikoisputkistoihin metsäteollisuuteen ja kaikkea siltä väliltä.

Koillispaja Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi myös omia elintarviketeollisuuteen ja suurkeittiöille suunnattuja tuotteita Kaisan Tuotteet brändin alla. Näihin voit tutustua erikseen  Kaisan Tuotteet -kotisivuilla.

Yhteystiedot

Haluatko kysyä lisää?

koillispaja@koillispaja.fi

040 752 32 93

Lähetä meille sähköpostia!

Suunnitellaan ja toteutetaan sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu alumiinista tai teräksestä.

    Koillispaja Oy
    Teollisuustie 8, 93100 Pudasjärvi

    Logo2_Koillispaja

    koillispaja@koillispaja.fi
    Puh. 040 752 3293