Kaunis kotimainen joulukuusi Lohjalta – Kotiin tai lahjaksi

Kysy lisää palveluistamme!

Haluaisitko jouluksi kotiin tuoreen kuusen? Vai haluaisitko antaa jotain erilaista yrityslahjaksi työntekijöille tai yhteistyökumppaneille? Pekan joulukuuset kasvattaa ja myy kauniita kotimaisia joulukuusia Lohjalla sijaitsevalla tilalla. Meillä voit valita mieleisesi puun joko tilan telineestä tai suoraan metsästä, joten tervetuloa paikan päälle! Viljelemme tilallamme viittä eri kuusilajiketta, joihin kuuluvat metsäkuusi, omorika, pihdat, mustakuusi sekä okakuusi. Lue lisää kuusen kaatamisesta ja kuljettamisesta sekä tarkempaa tietoa eri kuusilajikkeistamme täältä. Myymme joulukuusia sekä yksityishenkilöille että tukkumyyjille. Päivystys palvelee tilallamme kahtena jouluaattoa edeltävänä viikonloppuna klo 10–15. Muina aikoina varmista myyjän paikallaolo etukäteen puhelimitse. Oman päivystyksemme lisäksi tukkumyyjät myyvät kuusiamme eri paikkakunnilla ympäri Suomen.

joulukuusi kuvakkeena

Kun haluat jouluksi tuoreen ja kotimaisen joulukuusen, meiltä löydät etsimäsi.

Lue lisää
halkoja ja kirves piirroksena

Voit joko noutaa polttopuut tilaltamme, tai voimme toimittaa ne kotiovellesi.

Lue lisää
lahjakortti-kuvake

Joulukuusi on mitä mainioin liikelahja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille.

Lue lisää

Meiltä myös polttopuut ja lahjakortit

Myymme myös polttopuita koteihin ja yrityksille ympäri Etelä-Suomea. Meiltä saat ostettua tuoretta ja ulkokuivaa puuta joko kotiin kuljetettuna tai paikan päältä noudettuna. Lue lisää polttopuiden myynnistä ja tutustu myös hinnastoon! Polttopuutiedustelut numerosta: 050 306 4700 tai juhkos116@gmail.com.

Huomaathan, että joulukuusia ja polttopuita on mahdollista antaa myös lahjaksi.

Kuusenviljelyä vuosien kokemuksella

Pekka Koski on maatalousyrittäjä, joka on vilja- ja metsätilan liitännäiselinkeinona viljellyt joulukuusia jo 1990-luvun alusta lähtien. Kotimaisten ja tuoreiden joulukuusten viljely vaatii kokovuotista työpanosta, mutta niiden lisäksi tilalla viljellään muun muassa vehnää, mallasohraa sekä öljykasveja.

Joulukuusen hankkiminen kotimaiselta tilalta on varma ja ekologinen valinta. Pekan joulukuuset on Lohjalla toimiva yritys, joka palvelee ammattitaitoisesti kuusen viljelyyn ja myyntiin liittyvissä asioissa. Saat meiltä myös yrityslahjat ja lahjakortit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki yhteystietomme

Miksi hankkisin kuusen paikalliselta kasvattajalta?

Paikalliselta tilalta hankittu joulukuusi on aina varma ja ekologinen valinta. Valitessasi lähikuusen tuontikuusen sijaan suosit uusiutuvaa luonnonvaraa, joka sitoo hiilidioksidia ja tuottaa happea metsissämme hidastaen näin kasvihuoneilmiötä. Tekokuuseen verrattuna luonnonkuusi lisäksi maatuu täysin, joten se ei tuhlaa energiaa eikä tuota haitallisia aineita luontoon. Kotimainen kuusi on tämän lisäksi kaunis ja luo kotiin aidon joulun tunnelman.

Lue lisää joulukuusien myynnistä

Hanki itsellesi tai lahjaksi upea kotimainen joulukuusi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.